Skip to main content

PMU Microblading

Wat is Microblading

Microblading is een veilige manier om je wenkbrauwen een stuk aantrekkelijker te maken.Het is een techniek met 3D semi- permanente make-up, die tussen uw eigen haartjes of als u zelfs geen wenkbrauwen hebt, mooie wenkbrauwen creëren. Oorspronkelijk komt deze technologie uit Japan. Met 12 naaldjes samengelast op een rij, ga je pigment in de opperlaag van de dermis aanbrengen. De naaldjes gaan als het ware echte wenkbrauwhaartjes nabootsen, zodat je een natuurlijk effect creëert. Microblading (mits goed uitgevoerd) is niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes.

Voordelen van Microblading

Mooi natuurlijk effect
Snel genezingsproces
Minder pijn en zwelling
Minder agressief dan tatoeëren
Niet meer bijwerken van de wenkbrauwen met potlood en dergelijke
Het geeft een liftend effect (mits goed uitgevoerd)

Wat te verwachten na de pigmentatie van de wenkbrauwen

De haartjes zijn donkerder van kleur, dit proces houdt aan tot twee weken na de eerste behandeling. Er ontstaan kleine korstjes op uw wenkbrauwen. Haal de korstjes er niet af, want dan kunt u pigment verliezen en tevens littekens veroorzaken. Het genezingsproces duurt 4 tot 6 weken. Na 6 weken komt u terug voor de tweede behandeling. Samen kijken wij of er nog haartjes bijgemaakt kunnen worden. Nadien wordt de behandeling herhaald voor het perfecte resultaat.

Nazorg

Na de behandeling gebruikt u een helende crème, deze wordt 4 uur na de behandeling aangebracht. Breng dit thuis aan ( bij voorkeur in de ochtend en avond, tevens als het droog aanvoelt) met een wattenstokje voor optimale hygiëne. Gedurende twee weken niet zwemmen, niet in de zon of zonnebank en geen sauna. Dit alles heeft effect voor de kleur van uw wenkbrauwen. U kunt uw wenkbrauwen deppend met een wattenschijfje schoonmaken met alleen water, daarna weer insmeren met de helende crème. Geen korstjes verwijderen. Douchen is geen probleem, maar probeer de wenkbrauwen lichtelijk te ontzien.

Luisteren naar de cliënt

Luisteren naar de klant is voor ons het belangrijkste doel om de wenkbrauwen te creëren die hij of zij wil. Er wordt zeker een uur voorgetekend en alles wordt goed door besproken. Niks gebeurt zonder toestemming van de cliënt. U bent bij ons in goede handen

GGD keurmerk

Waarom een GGD keuring? Heel simpel.
Omdat je aan streng hygiënische eisen moet voldoen. Dit omdat je werkt in de opperlaag van de dermis. De naaldjes moeten steriel verpakt zijn, de apparaten goed gekeurd en verder een lijst eisen waarmee wij u niet gaan belasten. De GGD komt regelmtig langs en neemt de eisen met ons door, Voldoen wij niet aan deze strenge eisen, mogen wij de microblading niet uitvoeren.

Microblading bij de schoonheidsspecialist

Een schoonheidsspecialist met de juiste papieren en aangesloten bij de ANBOS ( algemene nederlandse bond voor schoonheidsspecialisten) weet heel goed welke huidtypes zij kan behandelen. Of er bijvoorbeeld eventueel contra-indicaties zijn en hoe de huid gaat reageren. Contra-indicaties zijn oa huidkanker, psoriasis, exceem, een te droge of gevoelige huid en bepaalde pigmentvlekken in de wenkbrauwen. Dit kan betekenen dat er geen microblading behandeling kan plaatsvinden.

Prijzen microblading by I for Beauty
PMU Hairstroke Brow met Microblading
ACTIE van €299,- voor € 275,-
Bijwerken binnen 1 jaar € 90,- (alleen bij bestaande klanten die Microblading bij I for Beauty hebben laten doen)
Bijwerken binnen 2 jaar € 140,00 (alleen bij bestaande klanten die Microblading bij I for Beauty hebben laten doen)

Deze dames/heren vlak na de behandeling

Een prachtige vrouw met prachtige wenkbrauwen. De retouche over 6 weken.

Liftende behandeling. Volle wenkbrauwen met natural look

Deze dame heeft permanente make-up.
De kleur was lichtbruin en vaal geworden.
De wenkbrauwen iets gelift en de juiste kleur gecreëerd

Deze dame heeft permanente make-up.
Zij wilde haar wenkbrauwen voller en iets dikker.
Prachtig resultaat

Weinig haartjes tussen de wenkbrauwen, mooi vol met flinterdunne hairstrokes

Deze heer is 80 jaar. Hoe geweldig is dit.
Mooie wenkbrauwen heeft meneer gekregen. Heerlijk zulke mensen.

 

 

The red one. Mooie bruine kleur met rode ondertoon. De eerste blading. Dank je wel Maartje.

Deze dame heeft al mooie wenkbrauwen, maar zij wilde ze voller.
Mooi resultaat

Deze dame had aan de uiteinden bijna geen haartjes. Mooi bij kunnen werken met een pigmentmengsel van lichtbruin en bruin

Deze dame heeft de wenkbrauwen die zij wil.
Ik ben erg tevreden!!

Deze dame is behandeld met bruine pigmenten. Zij had lange wenkbrauwen naar beneden gericht, waardoor zij wat droevig keek. De wenkbrauwen gelift en korter gemaakt. Uiteraard blijven wij bij de wensen van de klant.

Deze dame heeft alopecia( een aandoening waarbij de haren uitvallen) zo ook haar wenkbrauwen. Zij heeft weer mooie volle wenkbrauwen. Bedankt voor het vertrouwen.

Les gehad van de PMU master Eva Vink. Bedankt voor de leerzame lessen.Door jou kan ik vol zelfvertrouwen iemand de wenkbrauwen geven, die iemand graag wil.

Deze dame wilde graag vollere ronde wenkbrauwen.

 

Deze dame wilde haar wenkbrauwen graag voller en donker.

Deel!